Privatlivspolitik for kunder

Opdateret 06.2018

 

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Vi er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger vi har modtaget om dig.   

Du finder vores kontaktoplysninger her:

 

Herm. Rasmussen A/S

Cvr.nr.: 34 99 00 18

Stagehøjvej 17

8600 Silkeborg

 

Herm. Rasmussen A/S Erhvervsejendomme

Cvr.nr.: 33 14 73 33

Stagehøjvej 17

8600 Silkeborg

 

Ringvejens Autolakereri A/S

Cvr.nr.: 21 13 83 98

Stagehøjvej 15-17

8600 Silkeborg

 

Herm. Rasmussen A/S Malerforretning

Cvr.nr.: 13 77 69 70

Stagehøjvej 17

8600 Silkeborg

 

Alle fire selskaber kan kontaktes på telefonnummer 87 20 53 33 eller e-mail: herm@herm.dk

 

Formål og retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Vi behandler personoplysninger til følgende formål:

  • Administration af din relation til os som kunde
  • Udsendelse af fakturaer, kontoudtog m.m.
  • Opfyldelse af krav ifølge lovgivningen

Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger:

  • Opfyldelse af aftaleloven.
  • Opfyldelse af bogføringsloven.
  • Interesse i forhold til at administrere dine oplysninger som kunde hos os.

 

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om vores kunder:

  • Kontaktoplysninger fx navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, CVR-nummer, EAN-nummer m.m.
  • Betalingsoplysninger såsom kontonummer

 

Modtagere eller kategorier af modtagere

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • Databehandlere som leverer services til intern databehandling, det kan fx være leverandører af softwareløsninger
  • Advokater, revisorer og andre rådgivere

 

Overførsel til modtagere i tredjelande

Vi overfører ikke dine personoplysninger til modtagere i trejdelande.

 

Hvor stammer oplysningerne fra?

Oplysningerne er afgivet i forbindelse med etablering og håndtering af kundeforhold.

 

Dine rettigheder

På Datatilsynets hjemmeside kan du læse mere om dine rettigheder: www.datatilsynet.dk

Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde hvorpå vi behandler dine persondata.  Du finder ligeledes datatilsynets oplysninger på www.datatilsynet.dk

 

 

Del siden:
Herm. Rasmussen A/S Stagehøjvej 17 8600 Silkeborg Tlf. 87 20 53 33 herm@herm.dk
Skabertrang